Szukam Elektryk / Mechanik Wawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomek_krk
    Classic
    • 2009
    • 23

Zapytaj Superbmana z allegro, może On będzie coś miał, z tego co widziałem miał różne częsci do OII FL.

Pozdrawiam,
  • RALF
    Elegance
    • 2008
    • 974

Witam w związku z tym że dziś podpaliłem przy małym współudziale bielika swoje auto poszukuje dobrego elektryka który ogarnie mi instalacje elektr. w skodzie ( gdzies jest zwarcie bo pali bezpiecznik) oraz ogarnie palącą się kontrolke od ładowania ( bielik mówi że poszedł prawdopodobnie regulator napięcia na alternatorze) czy cuś takiego. a i przy okazji wymieni mi łożysko w prawym kole.

Komentarz

• wrobel
      Rider
      S_OCP Member
      • 2008
      • 365

Ralf podjedź na Syreny 14, jest tam też elektryk.

Komentarz

• RALF
        Elegance
        • 2008
        • 974

podiade , ciekawy tylko jestem na ile mnie skasują i jaki termin dadzą

Komentarz

• mozgi
          L&K
          • 2009
          • 1127
          • Octavia I (1U2)
          • AKL 1.6 MPI 101 KM

RALF przy rozmowie powołaj sie, ze jestes z OCP, wtedy w miare szybki termin daja, ceny maja dobre, moja rada jest taka, zebys podjechał gdzie 7.45( otwieraja od 8.00), to jezeli ktos na 8.00 umówiony nie przyjedzie to zajma sie Twoim autem, ja tak miałem (przeglad szczegolowy mi zrobili).
          wiecej info: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24912
          ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
          Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• RALF
            Elegance
            • 2008
            • 974

na 9 mam do pracy a nie mam nr tel do kierownika więc musze jechac na 9 do pracy , puxniej urwac się z roboty , do szkoły zdac licencjata a z powrotem jak bede wracał zajade na syreny

Komentarz

Pracuję...